www.diariocritico.com

Ha creat una associació d'afectats

Un accionista d'Inbesòs reclama a Horcona que executi la compra del total de la primera

Els propietaris de la demandada van acudir a una ampliació de l'actual Nyesa al 2008 i van adquirir el 96,12 per cent de les accions

lunes 07 de febrero de 2011, 17:57h

Un accionista minoritari de la immobiliària Inbesòs -actualment Nyesa després de ser absorbida per Horcona- ha creat una associació d'afectats per reclamar a la família Bartibás (propietària de Horcona) que executi la compra del 100 per cent de Inbesòs que va anunciar l'octubre de 2008.

Els Bartibás van acudir a una ampliació de capital d'Inbesòs el maig de 2008 per la que van adquirir el 96,12 per cent del capital, i l'octubre del mateix any van presentar oferta pel mateix preu (4,6 euros per acció) per al 3,88 per cent del capital que havia quedat en mans de minoritaris.

No obstant això, l'operació va quedar paralitzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) perquè Horcona no va presentar a temps la documentació acreditativa de les garanties per fer-se amb la totalitat d'Inbesòs.

Ara, un soci minoritari que abans de l'ampliació de capital de maig de 2008 tenia més de 5 per cent d'Inbesòs i després la va veure diluïda fins el 0,16 per cent, ha iniciat la recerca d'altres minoritaris per reclamar de forma conjunta que es completi l'OPA pel 100 per cent al preu anunciat aleshores.

Una portaveu de l'afectat ha explicat a Europa Press que fins al moment ni la CNMV ni els accionistes majoritaris han donat resposta a les seves reclamacions, tot i que la voluntat inicial era completar l'OPA pel 100 per cent abans d'acabar 2008.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios