www.diariocritico.com

Èxit rotund del Mobile World Congress

Barcelona s'apropa a la capitalitat mundial del mòbil

Barcelona s'apropa a la capitalitat mundial del mòbil

"S'han superat les expectatives d'assistents i impacte econòmic", senyalen fonts de la Generalitat

jueves 17 de febrero de 2011, 15:02h

La sisena edició del Mobile World Congress (MWC) tanca avui les portes amb satisfacció entre els expositors, que han rebut més visitants que l'any passat i molt interessats en les novetats, han explicat a Europa Press portaveus de diverses companyies presents en el certamen. Bona notícia, doncs, de cara a les aspiracions de Barcelona per a constituïr-se com a seu permanent del certamen i, com a conseqüència, passar a tenir la consideració de capital mundial del mòbil.

El responsable de demostracions de l'estand de Telefónica al pavelló 8, Guillermo Batalla, ha destacat la gran presència de públic i la bona acollida de la mostra de 10 aplicacions que l'operadora espanyola ha exposat en el major congrés de comunicacions mòbils del món.

El director de màrqueting de la divisió de telecomunicacions de Samsung, Luis de la Peña, també ha remarcat la "acceptació molt positiva" dels visitants professionals sobre els seus dos nous productes, el 'smartphone' Galaxy S II i la tauleta.

A la plaça de l'Univers del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, Vodafone també ha comptabilitzat "molta més gent que l'any passat", amb especial interès per les seves novetats a la televisió i LTE.

Al pavelló especialitzat en aplicacions, que s'ha instal·lat per segon any consecutiu, també ha incrementat l'afluència, amb reclams com l'expositor de Blackberry.

Per part de la Generalitat, el responsable del Govern al MWC, Sergi Marcén, ha explicat a Europa Press que "s'han superat les expectatives d'assistents i impacte econòmic" a la ciutat, i en que els quatre dies de l'esdeveniment un total de 330 empreses catalanes han realitzat més de 1.000 trobades de negocis amb companyies de 22 països amb l'ajuda de l'Executiu català.

Els quatre dies del congrés han estat un formiguer de visitants a l'àrea d'exposició, mentre que les sessions i conferències han omplert l'auditori del Palau de Congressos de Barcelona i les sales annexes, sobretot en les intervencions dels màxims executius de companyies com Google, Twitter, Microsoft, Intel, Yahoo i Nokia, entre altres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios