www.diariocritico.com

Diu que ella en seguirà sent veïna encara que sigui alcaldessa barcelonina

Montserrat Tura va criticar un candidat de CiU per Mollet perquè no vivia a la població

Montserrat Tura va criticar un candidat de CiU per Mollet perquè no vivia a la població

D'altra banda, l'any 1979 les llistes socialistes molletenques no incloïen gairebé cap habitant del municipi

viernes 18 de febrero de 2011, 00:48h

La candidata a ser candidata a l'Alcaldia de Barcelona pel PSC, Montserrat Tura, va criticar al seu dia un rival seu de CiU per l'Alcaldia de Mollet -quan l'avui aspirant per Barcelona ja n'era alcaldessa- perquè no vivia a la població. Curiosament, ara la molletenca Montserrat Tura ha assegurat reiteradament que en cas de proclamar-se màxima autoritat de Barcelona continuarà vivint a la seva població natal.

Un dels quatre candidats que CiU ha tingut per l'Alcaldia de Mollet des del final del franquisme va ser el blanc de les crítiques de Montserrat Tura pel fet que no vivia a la població. De fet, aquest -les fonts consultades per Diariocrítico de Catalunya ens han demanat ometre el seu nom- vivia a l'eixample de Partes del Vallès, barri d'una població a tocar de Mollet que, alhora, comparteix amb aquesta ciutat. És a dir que la distància que separava casa seva del Consistori era manifestament més curta que la que distancia que hi ha entre l'habitatge que té Montserrat Tura a Mollet -deixem de banda l'apartament ocasional barceloní de l'exconsellera- i la plaça Sant Jaume.

Tot i així, Tura ha reiterat en multitud d'ocasions que continuarà vivint a Mollet encara que ocupi l'Alcaldia de Barcelona perquè no vol renunciar als seus orígens. En qualsevol cas, el fet de no viure a Mollet i ser-ne candidat per governar la població no és un fet nou dins el PSC. "L'any 1979 gairebé cap dels components de la llista socialista hi viva, a Mollet. Tots vivien a poblacions com Barcelona o Santa Coloma de Gramenet, entre d'altres", afirmen les nostres fonts.

Per cert, i com a dada complementària, cal afegir que Montserrat Tura va ser temptada per CiU per anar a les seves llistes en aquells comicis. No va acceptar i, vuit anys després, n'era rival.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios