www.diariocritico.com

Acord amb Sunlight Pharmaceutical

El grup Uriach té la intenció d'expandir-se per la Xina

Las planta estaria operativa a partir de 2012

martes 22 de febrero de 2011, 19:25h

El grup farmacèutic Uriach planteja la construcció d'una fàbrica a la Xina que estarà operativa a partir de 2012, després d'acordar un aliança d'empreses amb el seu soci xinès Sunlight Pharmaceutical, una empresa familiar de fabricació de intermedis de química fina i principis actius farmacèutics, ha informat la companyia catalana en un comunicat.

La construcció de la nova planta a la Xina respon a l'objectiu de completar la fabricació de part dels productes que es desenvolupen en el centre que el grup té a Sant Fost de Campsentelles (Barcelona).

Actualment, Grup Uriach i Sunlight Pharmaceutical estan en fase d'establiment de l'estratègia i la definició de les línies d'actuació en el pla industrial.

L'acord suposa que la companyia catalana pren una participació minoritària sobre el capital de la societat xinesa, i manté així la seva aposta per l'expansió internacional, el creixement i la innovació de l'empresa.

Sunlight Pharmaceutical estableix l'aliança amb Uriach per tal de tenir un soci tecnològic que els permeti una expansió a nivell internacional i el desenvolupament en el mercat local xinès amb la introducció de productes pioners.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios