www.diariocritico.com

Pel seu rol en relació amb la llengua

Duran, en contra de suprimir la publicitat a TV3

Recorda que "la supressió de la publicitat a TVE ens costa més diners a tots"

jueves 10 de marzo de 2011, 17:55h

El president de CiU al Congrés de Diputats, Josep Antoni Duran Lleida, considera que TV3 no hauria de suprimir els seus espais publicitaris. Entre altres raons, perquè "és un instrument bàsic per a la normalització de la llengua al nostre país".

El darrer article de Josep Antoni Duran Lleida al seu blog versa sobre la polèmica al voltant de si TV3 ha de suprimir els seus espais publicitaris, com ha fet Televisió Espanyola (TVE) o mantenir el seu status actual.

Duran es remet a una enquesta duta a terme per l'empresa Random, per encàrrec de la patronal de les televisions privades (UTECA), que reflecteix l'alt índex de satisfacció general que hi ha pel fet que TVE ja no emeti anuncis.

Davant les dades, el polític es pregunta si la fórmula seria susceptible d'aplicació a TV3 i arriba a la conclusió de que les conseqüències serien negatives. A banda de que "TVE ens costa més diners a tots" des que no té publicitat i a TV3 passaria "gairebé" el mateix, el líder nacionalista considera la televisió catalana en la seva funció d'"instrument bàsic per a la normalització de la llengua del nostre país".

Deixant entreveure els perills de desaparició que suposarien perdre la font d'ingressos publicitària, Duran conclou que "si no hi hagués TV3, i no hi hagués privades catalanes de forta audiència, el català passaria pràcticament desapercebut en l'espai televisiu. Òbviament, aquesta no seria una bona notícia".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios