www.diariocritico.com

Presenta un aval per rescatar-la

La senyera marca Vichy Catalán es proposa que una altra marca històrica com Cacaolat no es perdi

"No som lleters, però no desconeixem el sector, i el més important és tenir ganes de fer les coses ben fetes", expressa el conseller delegat de la primera, Joan Renart

martes 05 de julio de 2011, 19:16h

Vichy Catalán ha presentat al Jutjat Mercantil 6 de Barcelona un aval per tres milions d'euros per optar a la compra de Cacaolat, la quantitat mínima que els administradors concursals han fixat com a requisit per tenir drets preferents de compra, ha confirmat a Europa Press el conseller delegat de la companyia, Joan Renart.

L'oferta del grup català, que ha estat el primer a presentar l'oferta de compra davant els jutjats, garanteix el manteniment dels llocs de treball de Cacaolat i el projecte industrial "a llarg termini", ha avançat aquest dimarts La Vanguardia. El conseller delegat de la companyia de begudes ha confiat que el jutge prengui una decisió abans de l'agost, perquè Cacaolat pugui aconseguir la tresoreria que necessita i reprendre així l'activitat habitual, ja que en aquests moments té vigent un expedient de suspensió i reducció de jornada. "Espero i desitjo que puguem ser els propietaris", ha manifestat Renart, que ha afirmat que el grup preveu finançar la compra de Cacaolat en bona part amb fons propis. Renart ha admès que el sector dels batuts és nou per Vichy Català, però ha assegurat que "dins de l'equip, hi ha persones molt formades en el sector lacti". "No som lleters, però no desconeixem el sector, i el més important és tenir ganes de fer les coses ben fetes", ha defensat. La venda de Cacaolat està ara pendent que el jutjat dicti la interlocutòria que autoritzi la unitat productiva -la marca i els actius productius de l'empresa- dins del concurs, de manera que les empreses autoritzades encara tenen termini per presentar les ofertes. Altres grups que han manifestat el seu interès per Cacaolat són Llet Pascual, Corporació Alimentària Peñasanta (Capsa) -la matriu de Central Lechera Asturiana- i Victory.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios