www.diariocritico.com
Artur Mas: primer és votar

Artur Mas: primer és votar

jueves 15 de abril de 2010, 09:25h

Aquest dimecres es presentava La màscara del rei Artur, el llibre on Pilar Rahola despulla Artur Mas i ens desvetlla què hi ha dins la persona més enllà de la imatge pública que projecta com a polític.

La sala de la Casa Fuster s'havia quedat petita -300 ó 400 persones, moltes d'elles de peu-. Artur Mas es fa esperar i des del faristol se'ns adverteix que "quan hi sigui, d'un moment a l'altre haurà de marxar al parlament perquè ha d'anar a votar". 

Dit i fet. Artur Mas va assistir a la presentació (l'editor Ferran Mascarell, el presentador Josep Cuní) i al mig de la intervenció de l'autora, Artur Mas fa el gest d'aixecar-se. Pilar Rahola, ràpida de reflexes, interromp la seva explicació i convida Mas a que com a mínim es pugui acomiadar del personal. Tres minuts d'agraïment -no estava previst que ell parlés a l'acte- i a les 21:26, puntualment, Artur Mas se'n va. Dimecres hi havia sessió plenària monogràfica al Parlament sobre política agrària i el diputat Mas volia -i creia que devia- votar les resolucions que sortirien del debat.

Això sí, complert el deure parlamentari, Mas va tornar per incorporar-se a la festa privada posterior.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios