www.diariocritico.com

L'Alcalde de Barcelona "ha insistit molt", diu Alonso

Les demandes d'Hereu porten al PSOE a impulsar la modificació del Codi Penal

El portaveu dels socialistes al Congrés diu que els canvis afectaran la multireincidència

miércoles 28 de abril de 2010, 14:51h

El portaveu del grup parlamentari del PSOE al Congrés dels diputats, José Antonio Alonso, ha explicat que el Codi Penal es modificarà pel que fa a les mesures contra la reincidència perquè l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, li va "insistir molt" fa mesos que "hi ha un tipus de delinqüència que sobretot afecta molt a les grans ciutats i quan es produeix massivament com és el cas, amb petits furs i delictes contra la propietat, fa mal a la convivència". Hereu s'ha reunit amb Alonso per agrair-li la feina que ha fet per impulsar una modificació que es votarà el dijous al Congrés dels Diputats i que "permetrà afrontar els fenòmens nous que van apareixent".

Hereu ha afegit que "no venim només a defensar les nostres tesis sinó una nova resposta que cal donar davant l'aparició de nous fenòmens". Per això ha volgut agrair al grup del PSOE del Congrés que hagi estat 'receptiu a la veu de les ciutats'. Ha explicat que Barcelona "treballa amb un model de seguretat integral però dins la llibertat, perquè tothom cooperi amb la seguretat, però necessitàvem tenir una millor resposta d'alguns preceptes legals".

Confia que la modificació ajudi a "donar una millor resposta a la gent que viuen d'anar cometent petits delictes de manera habitual als nostres carrers". Finalment, ha dit que "vull llançar el missatge que lluitarem contra la impunitat, contra el sentiment d'impunitat que a vegades es pot generar, és el que hem de combatre". Considera que d'aquesta manera "el teixit associatiu es veurà reforçat contra els delictes i les faltes que atempten contra la convivència a les ciutats".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios