www.diariocritico.com

Una ciutat cosmopolita i feliç

Nova York se suma a les celebracions per la victòria del Barça a la Lliga que va finalitzar ahir

Nova York se suma a les celebracions per la victòria del Barça a la Lliga que va finalitzar ahir

El Soho es converteix en el Canaletes particular de la ciutat

lunes 17 de mayo de 2010, 02:22h

La victòria del Barça a la lliga de futbol també s'ha viscut amb intensitat als Estats Units. A Nova York, on hi ha la principal colònia catalana, més de dues-centes persones s'han aplegat al Nevada Smith's de Manhattan, el pub habitual de trobada, on hi ha una penya blaugrana i tot. Crits de 'Força Barça!'i 'Madrid se quema' han ressonat amb força dins i fora del local. També l'himne del FC Barcelona i el ja habitual We are the champions de Queen. El president de la Penya FC Barcelona Nevada Smith's, Jordi Esteve, ha celebrat la victòria i ha destacat que el Barça sigui capaç d'aplegar gent de procedències tant diferents en "aquesta ciutat tant cosmopolita".

La bandera nord-americana penjada al sostre delata de seguida el Nevada Smith's durant els partits del Barça. També l'accent sud-americà del locutor del canal que fa la transmissió. Per la resta, a primer cop d'ull, el Nevada Smith's -punt de trobada habitual dels aficionats culers el dia de partit- semblaria un pub irlandès de Barcelona.

Més de dues-centes persones han celebrat el títol de lliga després de seguir el partit en directe a les pantalles gegants del local. Aquesta vegada no hi ha hagut patiment, o molt poc. La festa ha continuat més tard en un local de pintxos al barri del Soho, que s'ha convertit en el 'Canaletes' de Nova York. El partit ha acabat a l'hora de dinar. Als Estats Units, els títols del Barça se celebren amb cava i un bon tiberi.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios