www.diariocritico.com

El negoci de vestits de núvia mou en el conjunt d’Espanya 5.000 milions d’euros

Avui arrenca la Barcelona Bridal Week - Noviaespaña

Avui arrenca la Barcelona Bridal Week - Noviaespaña

lunes 17 de mayo de 2010, 13:06h

La Barcelona Bridal Week obrirà les seves portes avui dimarts a una de les edicions més especials, el seu vintè aniversari, consolidant-se d’aquesta manera com a líder de la moda nupcial europea. Les més de 800 empreses catalanes i espanyoles, amb 14.500 professionals al capdavant, suposen un gran referent internacional. I és que estem davant un negoci que mou en el conjunt d’Espanya 5.000 milions d’euros. Només una dada, deu de cada 100 núvies que es casen en el món escullen un disseny nostre.

Amb aquest status de lideratge Barcelona es converteix aquests dies en la ciutat preferida per firmes de prestigi mundial que any rere any acudeixen puntualment a la seva cita amb Barcelona Bridal Week i els seus principals actes: la Passarel·la Gaudí Núvies (18-21 maig 2010) i el Saló Internacional Noviaespaña (21-23 maig).

La primera de les quatre jornades de la 20ª edició de Barcelona Bridal Week - Passarel·la Gaudí Núvies comptarà amb la desfilada de Rosa Clarà avui dia 18, que es clausurarà amb les col•leccions de Pronovias el divendres 21 de maig.

Entre les firmes noves que s’incorporaran a aquest certamen de referència internacional destaca Cymbeline, Elisabeth Barboza By Pronuptia Paris, Juanjo Oliva i Lee Seung Jin, fruit del prestigi i repercussió als mitjans de comunicació i, per primera vegada a la història, una destacada dissenyadora sudcoreana ha escollit aquest certamen pel seu debut social i mediàtic en col·lectiu.

Lorenzo Caprile apadrina les noves creacions de Natalia Maragall

En la setmana de la moda The Bridal Week, Córner 112 obre les seves portes per donar recolzament a creadors com Natalia Maragall, Santos Costura, Enepe, Imma Clé, L’arca de l’àvia, Ruthaurora Maria i Estanislao. Tots ells joves creadors que recuperen la tradició del taller de costura artesà a través de creacions úniques i d’alta qualitat. La mostra, que tindrà lloc avui dimarts a Córner 112 (Passeig de Gràcia 112, principal), estarà apadrinada pel dissenyador Lorenzo Caprile.


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios