www.diariocritico.com

La concentració serà dimarts 6 de juliol a les sis de la tarda

El cor del Gran Teatre del Liceu oferirà un recital al carrer per denunciar les retallades de plantilla i salari

El cor del Gran Teatre del Liceu oferirà un recital al carrer per denunciar les retallades de plantilla i salari

Protesten per la reducció de sou malgrat no ser funcionaris

lunes 05 de julio de 2010, 19:57h

Els integrants del cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona es concentraran demà dimarts davant de les portes del teatre per denunciar la situació que viu actualment la plantilla, formada per uns 400 treballadors, a qui se'ls ha aplicat la reducció del 5% del seu sou malgrat no ser funcionaris i la direcció ja ha anunciat que reduirà en un 10% la plantilla. La mobilització tindrà lloc a les sis de la tarda. Durant la seva protesta, el cor oferirà un recital a la porta del teatre per fer sentir les seves veus contra les retallades.

Malgrat que no són funcionaris, els treballadors del Liceu han vist reduït un 5% el seu sou, com a aplicació del decret presentat pel govern espanyol. Tanmateix, la direcció ja ha anunciat al comitè d'empresa que a finals d'aquest mes de juliol presentarà un expedient de regulació d'ocupació per reduir la seva plantilla en un 10%. I també ha anunciat la possibilitat de suspensió temporal de contractes per al 2011-2012, segons apunta el sindicat d'UGT.

Com a mesura de protesta per aquestes decisions, el cor del Gran Teatre del Liceu sortirà aquest dimarts al carrer per denunciar la seva situació. El cor oferirà un recital a la porta d'aquest emblemàtic per fer sentir les seves veus contra les retallades de plantilla i de sous.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios