www.diariocritico.com

Mitjançant un acord

Gas Natural i el RACC impulsen el cotxe elèctric

Ambdues companyies col·laboraran en el disseny, desenvolupament i promoció de serveis i ofertes de l'àmbit en qüestió

lunes 12 de julio de 2010, 18:22h

El director general de Negocis Minoristes d'Energia de Gas Natural Fenosa, Josep Moragas, i el director general del RACC, Josep Mateu, han signat aquest dilluns un acord per impulsar l'ús del cotxe elèctric i potenciar el gas natural com a combustible per a flotes de vehicles a Espanya.

La multinacional energètica i el major automòbil club d'Espanya col·laboraran en el disseny, desenvolupament i promoció de serveis i ofertes conjuntes en l'àmbit del vehicle elèctric, incorporant productes complementaris d'ambdues entitats.

En concret, oferiran a possibles futurs usuaris del cotxe elèctric el subministrament d'energia, la venda i el finançament de vehicles i instal·lacions, infraestructures de recàrrega i bateries, i serveis d'assistència, assegurances i manteniment.

També col·laboraran en el posicionament de futurs punts de recàrrega, així com en el projecte Infotrànsit, un servei en línia destinat a oferir el conductor informació de trànsit en temps real.

Gas Natural Fenosa i Racc realitzaran accions conjuntes de difusió i formació sobre alternatives energètiques en el transport, i en especial sobre la mobilitat elèctrica.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios