www.diariocritico.com

Repàs de l'activitat en els darrers 18 mesos

Fira de Barcelona subratlla el seu paper com a "motor econòmic en l'actual entorn de crisi"

Dos salons han superat les previsions inicials en visitants i activitat comercial

jueves 15 de julio de 2010, 19:42h

El consell general de Fira de Barcelona ha repassat l'activitat de l'entitat entre 2009 i la primera meitat de 2010, i ha analitzat les previsions del segon semestre de l'any i 2011, amb el que ha subratllat el paper de Fira com "motor econòmic en l'actual entorn de crisi".

La celebració del Mobile World Congress i d'Alimentaria en els primers mesos de l'any amb resultats en visitants i activitat comercial "superiors a les expectatives inicials" són dos exemples de la contribució a la generació de negoci i contactes internacionals per part de les empreses, en benefici al seu torn de la ciutat i el seu entorn, ha exposat Fira de Barcelona en un comunicat.

Aquest any, les instal·lacions de l'organisme acolliran més de 50 salons i esdeveniments, i 2011 també comptarà amb una "gran activitat firal". Tindran lloc salons com el de l'Automòbil o Construmat, així com el Saló Nàutic i Expoquimia.

A més, se celebraran dos salons que responen a l'estratègia de Fira de captar grans esdeveniments internacionals. Un és Carbon Expo, la principal fira mundial sobre el mercat de CO2, que després de celebrar habitualment a Colònia (Alemanya) serà organitzada per Fira, que ja la va acollir el 2009.

L'altre és la ITMA, la fira més important del món sobre tecnologia i maquinària tèxtil, que tindrà lloc per primera vegada a Barcelona i ocuparà tot el recinte de Gran Via, un cop acabats els dos nous pavellons actualment en construcció.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios