www.diariocritico.com

Nadal diu que, pel que paguen, els catalans reben millor serveis que els europeus

martes 17 de agosto de 2010, 12:00h

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha afirmat aquest dimarts que els 'serveis públics que rep el ciutadà de Catalunya en relació als impostos que paga, són més notables i superiors a la mitjana europea'. En relació a la possible apujada d'impostos anunciada pel Ministre Blanco, Nadal ha dit que –en cas que es tirés en davant- caldria definir bé la seva finalitat. Ha afirmat també que podria tractar-se d'un 'globus sonda' o d'una 'reflexió política'. En el cas del segon supòsit, ha dit que caldria que tots els partits la fessin, sense 'oportunisme' i pensant en la 'factura social' que l'Estat es pot permetre en el marc de l'estat actual de l'economia.

Nadal ho ha exemplificat parlant de la salut, l'educació i de la subvenció del 60% del transport públic. En el cas de la sanitat ha matisat que caldria tenir en compte els clients de fora de Catalunya que fan usos dels serveis.

El conseller ha dit que l'anunci de Blanco podria tractar-se d'un 'globus sonda' o d'una 'reflexió política'. Ha afegit que 'si fos només una reflexió política, benvinguda sigui'. Ha afegit que en cas que la retallada tirés endavant, caldria definir bé la seva finalitat i, en aquest punt, ha posat com a exemples 'reduir el dèficit públic', 'continuar invertint més del que hem invertit' i 'corregir alguna de les retallades que s'han produït'.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios