www.diariocritico.com

Vol dictar als nacionalistes allò que han de fer

Daniel Fernández veu molt greu que els 'talibans independentistes' de CiU 'facin el joc al PP' i no al PSOE

Daniel Fernández veu molt greu que els "talibans independentistes" de CiU "facin el joc al PP" i no al PSOE

El dirigent socialista sembla exercir una memòria selectiva no massa del grat de la seva formació en recordar quan la federació s'havia acostat als socialistes espanyols

martes 07 de septiembre de 2010, 02:41h

El secretari general adjunt del Grup Socialista al Congrés de Diputats, Daniel Fernández, considera que el més greu que es pot fer és el què ell defineix com "fer el joc al PP", quan, pel què es desprèn de les seves paraules, el més adequat seria fer-lo al PSOE. Això és el què ve a dir en un vídeo inclòs al seu bloc -que, per cert, no hi havia manera de poder visionar-se en els primers instants de la seva publicació- que reflecteix la darrera reflexió del polític. A la seva pàgina, Fernández es queixa de que sigui "complementari" ser un "talibà independentista" i alhora "un 'hooligan' del PP", quan, segons ell, allò que seria pertinent és donar suport als Presupostos Generals de l'Estat que presentarà el Govern del PSOE. Naturalment, les paraules de Fernández tenen com a centre dels atacs el secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, que ha demanat al PNB que no recolzi els Pressupostos esmentats. Segons la lògica de Fernández -que, a més, es permet el luxe de donar instruccions a CiU sobre allò que ha de fer- tot allò que sigui oposar-se a la doctrina socialista implica directament anar a favor dels interessos populars. Pensament que d'altra banda, han demostrat compartir no pocs coreligionaris seus.

Segons Daniel Fernández, les declaracions "agosarades" del secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, instant al PNB a no votar els pressupostos, "tombar al Govern i anar cap unes eleccions avançades" demostren que "no solament és incompatible sinó que pot ser fins i tot molt complementari ser alhora un radical independentista a Catalunya, un taliban independentista a Catalunya i un 'hooligan' del PP a la política espanyola". I és que, segons el particular criteri de Fernández "és evident que declaracions d'aquest tipus van en aquesta direcció".

Però Convergència i Unió el què no ha de fer "és consolidar la doctrina Puig", un altre cop, segons el polític socialista que afegeix que, de donar-se el cas "es confirmarà quelcom que és negatiu pel país". I així serà la confirmació de que Convergència ha passat "de la moderació a Catalunya a la radicalitat independentista, i ha passat, en la política espanyola, de ser un element de governabilitat, d'estabilitat, a ser un element d'irresponsable inestabilitat".

Com solen fer els socialistes quan practiquen la memòria selectiva, Fernández ha parlat dels temps en què Convergència i Unió "va ser allò que va ser, històricament -segurament, recordant quan els nacionalistes pactaven amb Felipe González, abans de fer-ho amb Aznar per recomanació d'aquest, amb crítica consegüent i reiterada del PSC-PSOE-: una força amb la qual podem dialogar i podem arribar a acords que són bons per a Catalunya i són bons per a Espanya".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios