www.diariocritico.com

"Així, no", resa el fulletó dels sindicats UGT i CC.OO

Els sindicats es mobilitzen a Catalunya el dia que s'oficialitza el 29 de setembre com a data per a la vaga general

Els sindicats es mobilitzen a Catalunya el dia que s'oficialitza el 29 de setembre com a data per a la vaga general

Els cinc motius que es donen a portada venen ampliats amb les "10 raons" per a sumar-se a la convocatòria

martes 07 de septiembre de 2010, 17:53h

Si bé ja fa uns mesos que se sap que el 29 de setembre hi ha convocada una vaga general contra les mesures econòmiques del Govern central, avui la campanya de difusió mediàtica s'ha vist incrementada als carrers de Catalunya pel repartiment de fulletons explicatius, signats conjuntament per CC.OO. i UGT. L'elecció de la data no és aleatòria sinó que es correspon al fet que la convocatòria és oficial des d'avui.

Aquest matí, els secretaris generals d'UGT i CC.OO., Cándido Méndez y Ignacio Fernández Toxo respectivament, presentaven al ministeri de Treball el registre de la convocatòria de la vaga general que tindrà lloc el proper dia 29 de setembre. Des d'aquest precís instant, quedava oficialitzada la data de la protesta.

Aquest matí, a Barcelona i altres ciutats de Catalunya, era fàcil trobar-se amb repartidors de fulletons explicatius dels motius de la vaga, així com també sentir la megafonia que, des de furgonetes habilitades per a tal efecte, difonia el missatge.

Concretament, el díptic repartit a Catalunya ve encapçalat amb un "així, no" i inclou en portada cinc raons per a les quals cal anar a la vaga. Concretament, aquest avís sobre com no s'han de fer les coses es refereix "a l'acomiadament més fàcil i barat", "a la temporalitat abusiva", "a donar més poder als empresaris", "a la congelació de les pensions" i "a les retallades salarials i socials".

L'altra cara, assenyala "10 raons per fer vaga general contra la reforma laboral i les retallades socials" i aprofundeix en els cinc arguments anteriors.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios