www.diariocritico.com

Es preveu que continuï "la majoria"

La incertesa però també la il·lusió marca la reacció de la plantilla de Sony davant la venda de les seves instal·lacions a Comsa-Emte

Avui s'ha fet oficial el traspàs de la planta de Viladecavalls

martes 07 de septiembre de 2010, 18:11h

La plantilla de Sony a la fàbrica de televisors LCD de Viladecavalls (Barcelona) ha rebut la notícia de la venda a Ficosa i Comsa Emte "d'una banda il·lusionada perquè es planteja un futur per a la factoria, però per una altra amb incertesa sobre els plans de les noves propietàries ", ha explicat a Europa Press el president del comitè d'empresa, Iván Ramos.

La multinacional japonesa ha confirmat la notícia aquest dimarts al comitè d'empresa ia la plantilla, que ha mostrat "preocupació" i "desconcert" perquè no s'ha ampliat informació respecte al aparegut en els mitjans de comunicació els últims dies.

El comitè d'empresa ha exigit la constitució d'una taula de negociació amb Sony, Ficosa, Comsa Emte i representants sindicals, així com "una explicació del pla industrial i social" de les dues empreses que es faran càrrec de les instal·lacions "per concretar el futur i l'afectació per a la plantilla". L'empresa ha explicat que continuarà "la majoria".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios