www.diariocritico.com
Montilla, a la recerca del vot captiu

Montilla, a la recerca del vot captiu

martes 07 de septiembre de 2010, 20:13h

El president de la Generalitat, tot servint-se d'un dret d'altra banda inalienable, ha posat com a data electoral catalana aquella que més pot satisfer els seus interessos. A partir d'ara, jugarà amb el temps que li queda per tal que el PSC faci una escalada cap un cim que sembla impossible d'assolir, per molt que Rocío Martínez-Sampere, una de les noves estrelles socialistes a Catalunya, somniï amb majories absolutes.

A banda de la mala gestió que ha fet el tripartit, Montilla sap que hi ha un tipus de votant, el seu, al qual no el mobilitza el PSC sinó el PSOE, que és allò, que, veritablement, veu proper. És d'altra banda aquella part de la ciutadania a la que va ser tan fàcil mobilitzar amb el 'papu' del PP i, també, aquella que es deixa engalipar -i en aquest punt coincideix amb la progressia oficial, una altra bossa de vots- per les promeses en qüestions de benestar social.

Avui, Montilla, en un fet insòlit en un president de la Generalitat, ha acabat el seu comunicat sobre la data electoral parlant en castellà. A poques hores de fer-ho, la consellera de Benestar Social anunciava -precisament, també avui- un seguit de mesures-caramel per amplis col·lectius. Segurament, aquests són els indicis que fan preveure cap on anirà una estratègia electoral destinada a arreplegar el vot captiu, aquest cop sense haver de recórrer al terror 'popular'. Però, és clar, és l'única via que pot donar alguna 'chance' al socialisme català. I, segurament, ni així se'n sortirà.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios