www.diariocritico.com

Escenifiquen, sota prisma electoral, una inauguració feta efectiva el 30 de juliol

José Montilla i Jordi Hereu accepten mullar-se al Metro amb tal d'arrencar vots

José Montilla i Jordi Hereu accepten mullar-se al Metro amb tal d'arrencar vots

Ambdós polítics han donat el tret de sortida, sota la pluja, a l'ampliació de la Línia 5

miércoles 08 de septiembre de 2010, 02:41h

"Piove: porco governo" diuen els italians per criticar als seus mandataris per sistema, fins i tot en allò que no en tenen cap culpa. La fórmula en qüestió semblen haver-la implementat el president de la Generalitat, José Montilla i, a remolc seu, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; però, això sí, amb la voluntat manifesta de donar-li la volta. "Encara que plogui, i perquè veieu que som com vosaltres, els rectors de la política del país i de la ciutat també ens mullem sota la pluja", semblen haver dit els dos polítics el futur dels quals ja no sembla ni dependre d'un fil en properes dates (la d'Hereu, això sí, més llunyana). I és així com ambdós, en aquest dimarts electoral, s'han embarcat en la inauguració, sota un bon torrent d'aigua caient del cel, del tram de la Línia 5 del Metro, que amplia la seva xarxa de parades al Carmel, la Teixonera i el Coll i la Vall d'Hebron.

L'argumentari del president Montilla, mentre aguantava una intensa pluja, ha estat mostrar l'ampliació de la Línia 5 del Metro com a exemple de "l'autèntica voluntat reformadora" de Catalunya i que les administracions treballen amb una visió a llarg termini.

Curiosament, el president de la Generalitat, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ja van inaugurar aquestes tres estacions el 30 de juliol, quan es van posar en funcionament, encara que la d'aquest dimarts ha estat una jornada menys institucional i més dedicada a la celebració dels veïns.

Segons el president de la Generalitat, l'arribada del Metro a aquestes noves tres estacions suposa "trencar l'aïllament i poder dir més fort que mai que aquests barris formen part de Barcelona".

Jordi Hereu, que ha rebut a Montilla amb una salutació i somriures a l'arribar a el Carmel, ha assegurat que l'Ajuntament de Barcelona "es mullarà ara i en el futur" pel barri, i ha posat l'arribada del Metro com exemple de la dignitat de la zona. Que Hereu s'ha mullat en el moment concret ha estat clar atesa la climatologia; el què cal dirimir és si les seves futures mullenes no seran, només, per qüestions únicament climatològiques i no polítiques.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios