www.diariocritico.com
L'Artur Mas puja a La Noria

L'Artur Mas puja a La Noria

jueves 09 de septiembre de 2010, 18:34h

Haig de confessar una cosa. El meu marit és fan de la Mònica Terribas. Vull afegir, però, que és madrileny i em demanava sempre que li cerqués alguna de les entrevistes que, al capdavant de La nit al dia realitzava de manera seriosa i sòlida. Des de Mariano Rajoy, passant pel Pasqual Maragall o qui fos en aquell moment l´entrevistat i independentment de la llengua escollida.

He pogut seguir, des de Madrid, la polèmica al voltant de l'entrevista que l'Artur Mas ha concedit a La Noria per al proper dissabte. He vist, doncs, la xerrada entre la Pilar Rahola i en Josep Cuní al respecte de la crítica que ha fet la Mònica Terribas sobre la propera aparició a Tele 5 del líder convergent.

A mi, per anar una mica al gra, em sembla perfecte. És més. Cada cop estic més convençuda de que la gent necessita sentir-se un pèl més a prop dels nostres responsables polítics. Notar que son humans, que tenen febleses i debilitats, que tenen gustos corrents o no, que poden relliscar de tant en tant, que la poden encertar, que poden tenir més o menys gràcia, que pots confiar o no en ells i que et presenten un projecte més o menys interessant, però amb certa credibilitat.

No sé si dissabte a la nit seré a casa. No sé si, en el cas de perdre'm l'entrevista, la podré recuperar. Espero que si, perquè tinc ganes de veure l´Artur Mas en un altre context. Hi ha, com la Mònica Terribas, que troba una frivolitat participar en aquesta mena de programes. I per una altra banda, la Pilar Rahola, que considera aquest fet com quelcom positiu.

Però, cóm i què pensarà l´audiència? Això ho sabrem més endavant. Ara bé, em sembla no només molt positiu, sinó mentalment higiènic que un polític aprengui a moure's en tots els terrenys, en diversos àmbits, diferents formats i amb una certa dosi de frivolitat, que de tant en tant, si un és ben conscient, és també un xic refrescant, què caram!.

El que també desitjo és que els protagonistes i responsables de que La Noria doni les voltes més suggerents, facin bé la seva feina. D'ells dependrà, en bona mida, que el serrell d'en Mas decideixi ballar una mica o quedar-se impertèrrit. Em deleixo per veure-ho, no els vull enganyar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios