www.diariocritico.com

No vol enfrontar-se a Hereu, però

Ferran Mascarell posa a prova al PSC i es postula com a candidat a l'alcaldia de Barcelona

Ferran Mascarell posa a prova al PSC i es postula com a candidat a l'alcaldia de Barcelona

La negativa a competir amb l'actual alcalde podria entendre's en clau de pugna amb el seu partit

jueves 23 de septiembre de 2010, 18:02h

L'ex conseller de Cultura i ex regidor barceloní Ferran Mascarell ha expressat aquest dijous que està disposat a presentar en unes primàries per ser el candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona sempre que l'actual alcalde, Jordi Hereu, rebutgi presentar-se a la reelecció. L'afirmació, un tant sorprenent, i que el possible candidat ha justificat tot dient que li semblaria fora de lloc que cap altre socialista hauria d'intentar fer ombra a qui en principi és candidat del PSC podria entendre's en clau de recolzaments. Mascarell pot intuir que Hereu no té el suport del partit però també que potser l'acabi nomenant candidat a desgrat. En canvi, el què seria incitador per a ell, segurament, podria ser tenir com a rival algú que estigui reforçat per l'aparell d'un partit amb el qual ha mostrat, darrerament, algunes discrepàncies. Entrar, en definitiva, en una pugna amb el PSC.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Mascarell ha assegurat que unes primàries són la "punta d'un iceberg molt més complicat", cosa que significa tenir clar un equip i unes polítiques públiques concretes a desenvolupar.

Si totes aquestes coses es tenen, "per què no", ha assegurat Mascarell, que ha indicat que trobaria arriscat que si Hereu és candidat, haguessin altres militants del PSC que aspiren a disputar-li el lideratge de la candidatura municipal socialista. Cal recordar que Ferran Mascarell -que forma part de l'anomenat 'sector catalanista' dels socialistes- ha mantingut en els últims temps actituds allunyades del seu partit. Per exemple, pel que fa la nació catalana.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios