www.diariocritico.com

Aquest dijous

Miguel Bosé porta la seva gira Cardio al Palau Sant Jordi després que la vaga l'obligués a canviar de data

Miguel Bosé porta la seva gira Cardio al Palau Sant Jordi després que la vaga l'obligués a canviar de data

El nou treball és molt "vuitanter", diu l'artista

miércoles 29 de septiembre de 2010, 18:45h

El cantant Miguel Bosé actuarà aquest dijous al Palau Sant Jordi de Barcelona en el marc de la gira Cardio, un recital inicialment previst per a aquest dimecres que ha hagut de posposar un dia a causa de la vaga general.

Bosé interpretarà les cançons del seu últim disc, com el senzill Estuve a punto de, a més de fer un recorregut per temes de la seva carrera com Morena mía, Bambú, Nada particular, Sevilla o Bandido.

Cardio, un treball amb dotze cançons inèdites, va veure la llum després de l'exitós Papitour. Durant la presentació del disc, el març passat, el músic ha afirmat que va afrontar aquest treball "com entra un toro en un 'rodeo'", que està carregat de "bon rotllo, energia i empenta" i que és "molt 'vuitanter'".

L'escenografia del concert combina la realització audiovisual amb imatges inèdites rodades per a la gira. Va ser dissenyada per Alain Corthout (responsable també del disseny d'il·luminació) i Bjorn Tagemose. L'escenari disposa de dues pantalles Pixled F20 de 60 i 40 metres quadrats i un cercle aeri de 6 metres de diàmetre.

Bosé estarà acompanyat per una banda composta per vuit músics. La coreografia està a càrrec de Sergio Alcover, professor de Fama, a bailar i el vestuari ha estat dissenyat per Javier Blasco i Teresa Nieto.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios