www.diariocritico.com

Amb codi compartit amb Singapore Airlines

Spanair connectarà Barcelona amb Sao Paulo a partir del proper mes de març

El director general de la companyia veu molt útil l'operació tant per la ciutat com per l'empresa

Por Esther Carrión
x
ecarriondiariocriticocom/8/8/22
jueves 30 de septiembre de 2010, 17:41h

Spanair operarà la ruta Barcelona-Sao Paulo en codi compartit amb Singapore Airlines a partir del març de 2011, després de ser aprovada pel Ministeri de Foment el passat 7 de setembre, segons ha informat la companyia en un comunicat aquest dijous.

Els vols s'operaran entre Singapur i l'Aeroport Guarulhos-Sao Paulo amb parada al Prat. Actualment, Singapore Airlines vola diàriament entre Singapur i Barcelona amb escala a Milà (Itàlia). A partir de març, tres dels vols seran directes entre Singapur i Barcelona, mentre que quatre seguiran fent escala a Milà.

El vicepresident executiu de màrqueting i serveis corporatius de Singapore Airlines, Bey Soo Khiang, ha afirmat estar entusiasmat amb aquest nou servei perquè "ajudarà a potenciar els vincles comercials entre Singapur i Brasil i a preparar el terreny per reforçar el turisme i les connexions entre Àsia i Amèrica del Sud".

Per la seva banda, el director general de Spanair, Mike Szücs, també ha dit que està orgullós d'ajudar a Singapore Airlines a llançar aquesta nova ruta utilitzant la seva base a Barcelona: "Donem suport a totes les operacions dels nostres socis de Star Alliance en el nostre mercat , perquè creiem que pot ser molt útil no només per Spanair, sinó també per a Barcelona ".

La nova ruta, de la qual encara no es coneixen els seus horaris, ajudarà a expandir el aeroport de connexió de Barcelona, on s'ha incrementat en els darrers anys -un 72% del 2005 al 2009- el volum de passatgers que a través de l'aeroport del Prat utilitzen vols de llarga distància, segons dades de la Cambra de Comerç de Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios