www.diariocritico.com

Vaga a França

Canvis en els trens que uneixen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa per una vaga francesa

Renfe ha establert el reemborsament del 100% de l'import del bitllet per als clients que cancelin el seu viatge o el canviin de data

lunes 11 de octubre de 2010, 13:31h

La convocatòria d'una vaga a França que tindrà lloc des de les 20.00 hores d'avui fins a les 08.00 hores de dimecres alterarà la circulació dels trens internacionals que enllacen Catalunya amb França, Itàlia i Suïssa, segons ha informat Renfe en un comunicat.

Així, queden suprimits els trens hotel Milà-Barcelona i Zuric-Barcelona i viceversa de l'11 i 12 d'octubre, així com el Trenhotel Barcelona-París i viceversa d'aquests dies.

Els trens que uneixen Múrcia amb Montpeller finalitzaran i acabaran el seu recorregut a Portbou, de manera que els passatgers seran traslladats des de Figueres al seu destí i viceversa.

A més, els trens de Mitja Distància de la línia Barcelona-Girona-Portbou-Cervera de la Marenda inicien i finalitzen el seu recorregut a Portbou.

Renfe ha establert el reemborsament del 100% de l'import del bitllet per als clients que cancelin el seu viatge o el canviin de data sense cap cost per als viatgers que es decantin per aquesta opció.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios