www.diariocritico.com

Constituït aquest dijous

Joan Maria Nin, Andreu Mas-Colell, Mònica Terribas i Josep Maria Valls, al consell assessor de l'ACUP

També figuren com a membres Miquel Roca, Josep Maria Bricall, José Antich i Narcís Serra

jueves 28 de octubre de 2010, 19:44h

El director general de La Caixa, Joan Maria Nin, l'ex secretari general de l'European Research Council Andreu Mas-Colell, la directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, i el president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Valls, són algunes de les personalitats que conformen el consell assessor de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP).

El consell assessor s'ha constituït aquest dijous a l'Edifici Històric de la UB amb la participació de personalitats del món social, econòmic i educatiu. Aquest grup assessorarà les universitats i reflexionarà sobre el seu paper, a més d'involucrar-se en l'impuls de projectes destacats.

En aquesta reunió, el rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, ha pres el relleu de la presidència de l'ACUP a la rectora de la Oberta de Catalunya (UOC), Imma Tubella, després d'un any en el càrrec. El rector de la Rovira i Virgili (URV), Xavier Grau, exercirà com a president.

Altres dels membres del consell assessor són el director de La Vanguardia, José Antich, l'ex rector de la UB Josep Maria Bricall, l'advocat Miquel Roca, i el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios