www.diariocritico.com

Evitar incidències en ruta

El RACC informa sobre la situació a 70.000 kilòmetres de carreteres mitjançant el web Infotrànsit

La presentació s'ha fet durant la III Tribuna del club

lunes 22 de noviembre de 2010, 17:06h

El RACC ha desenvolupat un nou servei online que està destinat a que els conductors puguin conèixer al moment l'estat de les carreteres. Evitar embussos, saber on es fan obres, o conèixer qualsevol altra incidència són qüestions que estan a l'abast a través de la pàgina web Infotrànsit.

Concretament, les dades que s'ofereixen són relatives a dades d'incidències de tràfic de la DGT, la SCT i el servei homòleg basc; informació sobre més de 700 càmeres de tràfic o punts d'interès, tals com radars; estadístiques de sinistralitat amb especial èmfasi en els punts negres; xifres estadístiques de nivells de risc a la xarxa viària, segons índexs de l'EuroRAP sobre els riscos d'accidentalitat per trams i l'EuroTAP, a túnels; xarxa d'assistència del propi RACC; o informació meteorològica

La presentació de la nova via informativa s'ha fet en el transcurs de la III Tribuna RACC, dedicada a la informació del trànsit a Espanya i que ha portat com a lema 'Informació del tràfic a Espanya. L'hora de la veritat'.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios