www.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Rivera assegura que no compta els tants per cents idiomàtics als seus pamflets quan li retreuen un 80 per cent de castellà

Rivera assegura que no compta els tants per cents idiomàtics als seus pamflets quan li retreuen un 80 per cent de castellà

Un ciutadà apel·la al "suposat" bilingüisme de C's

miércoles 24 de noviembre de 2010, 15:52h

Un jove ha retret aquest dimecres al candidat de C's a la Generalitat, Albert Rivera, que el 80% del pamflet que ha enviat el seu partit durant la campanya estigui escrit en castellà i només el 20% aparegui en català, quan "se suposa que són bilingües". El líder de C's ha reconegut que no s'ha preocupat per aquesta circumstància.

"La veritat és que no he comptat els tants per cent", ha respost, i ha assegurat que la seva intenció era que apareguessin paràgrafs en els dos idiomes, que C's no té diners per enviar més d'un díptic, i que ell respecta als qui només l'envien en un idioma.

Rivera ha contestat durant una hora preguntes de tot tipus -fins i tot li han comentat un problema d'al·lèrgia amb unes maletes comprades en una botiga regentada per xinesos-, en un format d'acte amb què el candidat pretén mostrar una "nova forma de fer política "que repetirà amb freqüència i no només en campanya.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios