www.diariocritico.com

Serà el 17 de gener, a les 19.30 h, a la Llibreria Bertrand

Màrius Serra convoca per aquest dilluns una orgia verbal (apta per a tots els públics)

Màrius Serra convoca per aquest dilluns una orgia verbal (apta per a tots els públics)

Hi haurà de tot: conversa, sessió de joc i presentació de llibre amb premi final

jueves 13 de enero de 2011, 11:07h

El proper dilluns, 17 de gener, a les 19.30 h, Màrius Serra celebrarà una orgia verbal a la llibreria Bertrand de Barcelona (Rambla Catalunya, 37). L’acte (apte per a tots els publics) serà una barreja de conversa, presentació de llibre i sessió de joc amb premi final.

La sessió comptarà amb la participació de Ton Barnils (editor de Dau), Biel Barnils, autor de L’orgia verbal (converses amb Màrius Serra - Dau Edicions), Màrius Serra, autor de Verbàlia 2.0 (Editorial Empúries), Oriol Comas, coautor de la capsa de jocs reunits verbívors Verbàlia, el joc (Devir) i l’entitat Adane (amics de l’Àfrica Negra) a qui van destinats els drets de L’orgia verbal.

En primer lloc, Màrius Serra i Biel Barnils conversaran, tal com ho fan al llibre L’orgia verbal, sobre periodisme, política, literatura, solidaritat i mort. Després de cadascun dels cinc temes, Oriol Comas proposarà als assistents una versió exprés de 5 dels 50 jocs reunits Verbàlia: l’Oscíl·lab, el Barrejagrama, el Vocaligrama, l’Svevograma i el Buguigrama. Els guanyadors de cada partida aniran acumulant punts que degudament se’ls clavaran a la solapa.

Al final d’aquesta particular orgia, qui hagi acumulat més punts s’endurà una panera verbívora valorada en 103,40 euros amb exemplars de Verbàlia 2.0, L’orgia verbal, Verbàlia-el joc, Dicciomàrius i Beceroles. Tot un repte per als més hàbils amb la llengua.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios