www.diariocritico.com

Vista oral davant el jutge de primera instància

Joan Laporta tindrà aquest dimarts la primera oportunitat de defensar els seus números al capdavant del Futbol Club Barcelona

S'haurà de decidir si l'expresident blau-grana té dret a accedir al contingut complert de la Due Dilligence

lunes 14 de febrero de 2011, 20:26h

El FC Barcelona i el seu ex president Joan Laporta es veuran per primera vegada les cares davant la justícia aquest dimarts per la Due Diligence aprovada en la darrera Assemblea de compromissaris del club, que qüestiona la seva gestió econòmica.

Ambdues parts tindran una vista oral davant el jutge de primera instància, que haurà de decidir si Laporta pot tenir accés al contingut complet de l'auditoria elaborada per KPMG, segons ha explicat el mateix Laporta a Europa Press i Europa Press TV.

Laporta havia demanat al club tenir accés complet al document, però davant la negativa de l'entitat serà el jutge qui es pronunciï en unes diligències prèvies.

La intenció de Laporta és, en base al contingut de la Due Diligence, interposar una querella contra Sandro Rosell i els seus directius per estafa i falsedat documental, entre d'altres delictes.

"La Due Diligence fa pudor", ha assegurat Laporta, que opina que la junta de Sandro Rosell té una "por insuperable" a que es faci públic el document.

"Són maniobres indecents per desprestigiar, i l'únic que he fet jo és defensar d'atacs i maniobres indecents", ha assegurat Laporta, que ha mostrat la seva sorpresa perquè el Barça encara no hagi fet efectiva l'acció de responsabilitat civil contra la seva gestió que es va aprovar en la darrera Assemblea.

D'altra banda, Laporta ha assegurat que se sent "molt tranquil" després que -en un altre episodi judicial- la Fiscalia de Catalunya hagi obert una investigació a la seva gestió al FC Barcelona, després de la denúncia que va fer un soci blaugrana a partir de la dita auditoria.

"No tenim res a amagar", ha indicat Laporta, que ha afirmat que en canvi, no pot dir el mateix de l'actual junta directiva, que encara no ha fet pública la Due Diligence.

"Estic molt orgullós del que he fet al FC Barcelona i en cap cas em poden imputar res. Vaig deixar el club com el millor del món en l'aspecte econòmic, social, esportiu i pel que fa a la imatge solidària" de l'entitat, ha recalcat.

Laporta ha indicat que "creu en la justícia i en el principi de legalitat", de manera confia que la investigació de la fiscalia quedi arxivada, i que en cap cas la seva carrera política es pugui veure afectada.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios