www.diariocritico.com

Es convertirà en un museu

La rehabilitació de la casa natal de Dalí costarà 2,5 milions i començarà al setembre

La rehabilitació de la casa natal de Dalí costarà 2,5 milions i començarà al setembre

L’Ajuntament de Figueres havia aprovat el projecte executiu però faltava conèixer la inversió del Ministeri d’Habitatge

jueves 17 de febrero de 2011, 17:15h

La secretària d'Estat d'Habitatge i Actuacions Urbanes, Beatriz Corredor, ha anunciat que la rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí a Figueres (Girona) costarà 2,5 milions d'euros i començarà "per fi"el proper mes de setembre.

Durant una visita a Girona, Corredor ha explicat que en aquests moments s’estan licitant les obres i que es realitzaran en diferents fases fins a 2014. "Són unes obres delicades, però al setembre creiem que finalment podrem començar", ha assegurat.

L'Ajuntament de Figueres ja té aprovat el projecte executiu, però li faltava conèixer quina seria la inversió, ja que les obres estaven a càrrec del Ministeri d'Habitatge, actualment desaparegut. L'alcalde, Santi Vila, ha valorat molt positivament l'anunci de Corredor, tot i la lentitud.

El consistori va comprar fa deu anys l'habitatge on va residir la família de Dalí entre 1900 i 1912. Està situat al número 6 del carrer Monturiol i el projecte contempla recuperar l'immoble, mantenint l’entresòl i habilitar dos espais museístics a la primera i segona planta.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios