www.diariocritico.com

Expectatives superades "amb escreix"

El sector hostaler barceloní celebra la que per a ells ha estat la "millor edició" del Mobile World Congress

Consideren "primordial" la continuació del certamen a la ciutat

viernes 18 de febrero de 2011, 19:17h

Hotelers i restauradors de Barcelona han celebrat els resultats per al sector de la qual ha estat la millor edició del Mobile World Congress des que va començar a celebrar a la capital catalana el 2006.

El rècord d'assistents d'aquest any, amb més de 60.000, ha omplert les habitacions dels hotels de la Ciutat Comtal i han superat les expectatives de negoci dels restaurants, segons han explicat a Europa Press des dels respectius gremis.

Un portaveu del Gremi de Restauració de Barcelona ha afirmat que ja havia "bones expectatives" per a aquesta edició, que preveia igualar el rècord de 55.000 visitants de 2008, però que "s'han superat els objectius amb escreix".

El secretari general del Gremi d'Hotels de Barcelona, Manel Casals, ha explicat que s'ha complert l'expectativa d'omplir entre el 95 i el 96% de les habitacions de la ciutat, i que els clients han quedat "molt contents per les instal·lacions i per les condicions com la seguretat a la ciutat ".

Ha destacat que l'esdeveniment és "molt positiu" per a la ciutat, tant per la seva celebració al febrer -mes fluix en turisme- com per la projecció internacional que dóna, amb assistents de 200 països.

En aquest sentit, ha assenyalat que la continuïtat de l'esdeveniment a Barcelona és "primordial", i ha recordat que el Gremi ha estat i estarà a disposició de l'organització del congrés per acordar condicions d'allotjament.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios