www.diariocritico.com

Amb les entrades esgotades

La musa del punk-rock Patti Smith actúa aquest dilluns al Palau de la Música dins els actes del Festival del Mil·leni

La musa del punk-rock Patti Smith actúa aquest dilluns al Palau de la Música dins els actes del Festival del Mil·leni

Els seus darrers treballs, Twelve i The Coral Sea, seran l'eix del concert

viernes 18 de febrero de 2011, 19:27h

La cantant i poetessa nord-americana Patti Smith (Chicago, 1946) actuarà est amb dilluns la seva banda Acoustic Trio al Palau de la Música Catalana de Barcelona en un concert que forma part del Festival del Mil·leni i que fa setmanes que va esgotar totes les entrades.

L'artista va saltar a la fama durant el moviment punk amb el seu àlbum debut de 1975 Horses -produït pel músic John Cale- que fusionava el punk rock amb la poesia parlada, amb el qual va aportar un punt de vista feminista i intel·lectual i un estil androgin que la va convertir en una de les cantants més influents de la música rock.

Des de Horses fins al seu últim llibre Just Kids, que es va editar l'any passat, Smith ha articulat una visió pròpia del món i s'ha convertit en un model per a les següents generacions de rockers amb cançons com Because the Night -coescrita amb Bruce Springsteen-, Wave, Somalia i So you wanna be.

La revista Rolling Stone l'ha situat en el lloc 47 de la llista dels 100 artistes més grans de tots els temps, ha estat entronitzada al Passeig de la Fama del Rock and Roll i el 2005 va ser nomenada Comandant de l'Ordre de les Arts i les Lletres de França.

En el concert del Palau interpretarà els seus temes més clàssics i les cançons dels seus últims treballs, Twelve i The Coral Sea, que va gravar en col·laboració amb Kevin Shields.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios