www.diariocritico.com

Dispositiu especial de trànsit

Acesa i Aucat paralitzen algunes obres per a facilitar el trànsit durant el pont de Sant Joan

El pla també contempla el reforçament dels equips professionals d'atenció a l'usuari

martes 22 de junio de 2010, 18:38h

Els treballs en pista que s'estan duent a terme per l'ampliació de l'autopista AP-7, entre Maçanet de la Selva i La Jonquera, i els de la mateixa via a les comarques de Barcelona i Tarragona s'aturaran entre la tarda del 23 de juny i no es reprendran fins el proper dilluns, dia 28, a fi de facilitar el trànsit durant el pont de Sant Joan. L'excepció es donarà a l'enllaç de Vilafranca Nord, on es manté també un refugi destinat a les aturades d'emergència.

Aquestes són algunes de les mesures impulsades per Acesa i Aucat en el context del dispositiu especial implantat de cara al llarg cap de setmana que ve. El pla contempla, entre altres aspectes, un reforçament dels equips professionals per oferir un millor servei als usuaris i atendre les necessitats derivades de l'increment del tràfic.

Més enllà d'aquestes circumstàncies, les concessionàries d'autiopistes recomanen que qui s'hagi de posar al volant s'informi de l'estat del tràfic abans d'iniciar el viatge. A tal fi, la pàgina web de les autopistes esmentades ofereix, en temps real, tota la informació requerida. La planificació prèvia dels viatges i evitar les hores de màxima concentració són altres recomanacions donades.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios