www.diariocritico.com

Desestimat el recurs dels opositors

L'Audiència Nacional denega tota possibilitat d'aturar les obres de l'AVE a la Sagrada Família

Els denunciants basaven les seves demandes en un informe de la UNESCO

miércoles 28 de julio de 2010, 20:34h

La Sala del contenciós administratiu de l'Audiència Nacional ha desestimat el recurs de súplica interposat per la Junta de la Sagrada Família i el recurs interposat per l'associació AVE pel Litoral amb altres entitats per paralitzar els treballs de l'AVE, que passen al costat del temple.

El jutge remet als recurrents l'Auto emès el 28 de juny, en què de nou va desestimar els motius legats per la Sagrada Família per suspendre els treballs. La junta del temple es basava en l'informe de la Unesco sobre el seguiment de l'obra.

En l'acte, al qual ha tingut accés Europa Press, el magistrat titlla de "si més no qüestionables" els motius sostinguts per demanar la interrupció dels treballs, referint-se als dubtes que expressen sobre la fiabilitat d'un informe aportat per l'Administració.

Després d'aquesta desestimació, la Sagrada Família té ara la via de presentar un recurs de Cassació en el termini de cinc dies. Per la seva banda, després de la desestimació del recurs de la plataforma AVE pel Litoral, l'entitat podrà presentar recurs de súplica a l'Audiència.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios