www.diariocritico.com

El primer premi és un viatge per a dues persones al Festival de Canes

TMB posa en marxa un concurs de curmetratges fets amb el mòbil al metro i l'autobús

TMB posa en marxa un concurs de curmetratges fets amb el mòbil al metro i l'autobús

Hi ha temps per participar fins al proper 6 d’octubre

lunes 06 de septiembre de 2010, 19:02h

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert el termini de participació a Roda TMB, un concurs inèdit obert als seus usuaris, que estan convidats a gravar un curtmetratge de tres minuts amb els seus telèfons mòbils a les instal·lacions del metro i en els seus autobusos.

Fins al 6 d'octubre que ve, els participants podran incorporar els seus vídeos a la pàgina web subtravelling.tmb.cat i optar així a guanyar el primer premi -que inclou un viatge per a dues persones al Festival de Canes i està valorat en 3.000 euros- o el segon i tercer premis, valorats respectivament en 1.500 i 1.000 euros.

Roda TMB és una de les novetats de la mostra internacional de curtmetratges en el metro Subtravelling 2010, que aquest any arriba a la seva segona edició i l'objectiu de la qual és projectar en el suburbà de l'àrea metropolitana de Barcelona diferents creacions audiovisuals de curta durada.

Aquest any repetiran a més en el festival les seccions Microcurts -que presentarà una selecció de 15 curtmetratges de 3 minuts de durada-, Campus -en què participaran produccions de les escoles i universitats de cinema catalanes- i Palmarès -que se situarà fora de la competició i mostrarà creacions de la Berlinale i Canes, entre d'altres certàmens.

A partir del 15 d'octubre, l'estació de metro d'Universitat (línies 1 i 5) es convertirà en el gran escenari on es projectaran les millors creacions del festival, que, per primer any, també mostrarà els curts finalistes i guanyadors de l'última edició dels Premis Gaudí, que concedeix l'Acadèmia de Cinema Català.

D'altra banda, els amants del setè art poden dirigir-se des d'avui a l'espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal, per aprendre com es roda un primer pla, un pla general, un mitjà o un americà, entre d'altres tècniques audiovisuals, o per informar-se sobre el festival.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios