www.diariocritico.com

Rating a llarg i curt termini en 'A2' i 'P1'

L'agència de qualificació Moody's ratifica el bon moment de Banc Sabadell després de l'OPA sobre el Guipuzcoano

La manutenció dels nivells de solvència adequada en el nou banc després de la integració, garantida

miércoles 20 de octubre de 2010, 15:16h

Moody's ha confirmat els rating del Banc Sabadell a llarg i curt termini en 'A2' i 'P1', respectivament, després de la compra del Banco Guipuzcoano, per la seva adequació de capital i nivells de liquiditat, entre altres factors.

L'agència manté la nota a llarg termini en 'A2', que en el seu terminologia significa qualitat mitjana alta amb moderada sensibilitat a un entorn advers, alhora que manté la corresponent al curt termini en 'P1', de qualitat extrema amb mínima sensibilitat al entorn.

Així mateix, la signatura de qualificació creditícia situa aquests rating en perspectiva negativa després de la integració del Guipuzcoano, operació que culminarà previsiblement a mitjans del proper mes de novembre.

Moody's considera que les mesures adoptades per l'entitat que presideix Josep Oliu permetran mantenir nivells de solvència adequada en el nou banc després de la integració, alhora que es beneficiarà de sinergies d'ingressos i de costos.

Banc Sabadell calcula sinergies anuals de 60 milions d'euros, dels quals 53 milions corresponen a estalvis de costos i set milions procedeixen de sinergies d'ingressos, recorda l'agència de qualificació de riscos.

D'altra banda, Moody's subratlla que el nou grup haurà de fer front a un desafiant entorn operatiu caracteritzat per un feble creixement del negoci, majors pressions de finançament i indicadors de deteriorament de qualitat d'actius.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios