www.diariocritico.com

Els dies 6 i 7 de novembre

L'Ajuntament de Barcelona insta a posar senyeres als balcons per a rebre al Papa

L'Ajuntament de Barcelona insta a posar senyeres als balcons per a rebre al Papa

Hereu recorda que "Barcelona és una ciutat reconeguda arreu per la calidesa amb què sabem tractar els nostres hostes"

jueves 28 de octubre de 2010, 20:17h

En un ban de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb motiu de la visita del Papa Benet XVI per a consagrar el temple de la Sagrada Família, el Consistori barceloní demana als ciutadans que "engalaneu els vostres balcons i finestres, i que ho feu amb la Senyera, la nostra bandera, la que a tots els catalans i catalanes ens identifica, representa i agermana".

En nom de l'Ajuntament de Barcelona, l'alcalde Jordi Hereu signa un ban de benvinguda al Papa. El text acaba amb la demanda de que Barcelona aparegui, els propers dies 6 i 7 de novembre, engalanada amb la senyera com a símbol de recepció. Entre altres coses, a banda de donar la benvinguda a Joseph Ratzinger, es recorda que "Barcelona és una ciutat reconeguda arreu per la calidesa amb què sabem tractar els nostres hostes". En el cas de Benet XVI, però, és reclama "un esforç addicional per fer que la seva estada entre nosaltres sigui una experiència única i un record inesborrable".

No oblida l'Ajuntament, alhora, que si s'acompleixen aquests requisits, els resultats redundaran "en benefici de Barcelona, la seva gent i el seu prestigi internacional".

Amb totes aquestes premisses, Jordi Hereu escriu que "com alcalde us vull demanar que, més enllà de les creences que lliurement tots tenim i des del respecte envers tothom, siguem els millors amfitrions de Sa Santedat i contribuïm a fer de la seva presència a Barcelona l'èxit que tots desitgem".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios