www.diariocritico.com

Dansa, teatre, música, vídeo, conferències i tallers

Les dones creadores mostren el seu art per desena vegada consecutiva en el marc del 'Novembre vaca'

Les dones creadores mostren el seu art per desena vegada consecutiva en el marc del 'Novembre vaca'

La llibreria Pròleg, l'espai Bonnemaison i la Caldera, indrets de les mostres

viernes 29 de octubre de 2010, 19:49h

La desena edició del 'Novembre Vaca' omplirà Barcelona del 4 al 28 de novembre de dansa, teatre, música, vídeo, conferències i tallers amb una denominador comú: totes les propostes que es veuran han estat realitzades per dones creadores.

La llibreria Pròleg, l'espai Bonnemaison i la Caldera seran els escenaris on es realitzaran jornades com 'Dones, artistes i activistes', de teatre social, i una altra monogràfica sobre creadores audiovisuals africanes.

També hi haurà projeccions, com el documental Una qüestió de Tango, de Sandra Fernández, i Pantalons i Penal, tots dos d'Ana Martínez. El primer parla de l'exclusió social per ser lesbiana, i el segon és un retrat del maltractament amb el futbol com a teló de fons.

Amb Llunàtiques: dones banyades amb llum de boja saviesa arribaran les 'performers' Susanna Barranco, Cecilia Colacray, Silvia de la Rosa i Ona Mestre, i el Vacabaret portarà una proposta divertida de cançons i ball.

La proposta més original és El rap de Lady M (una tragicomèdia al dente), de Laura Freijo amb direcció d'Ariadna Martí. El tema d'aquest musical és el maltractament amb to "shakespearià" on el rerefons és un programa de televisió del cor.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios