www.diariocritico.com

Entre dissabte i dilluns

L'EMT reforçarà el servei d'autobusos metropolitans durant el cap de setmana de Tots Sants

La mesura s'aplica a les línies que comuniquen amb els cementiris de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Tiana, el Prat de Llobregat i Viladecans

viernes 29 de octubre de 2010, 20:05h

L'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) reforçarà el servei d'autobusos metropolitans que comuniquen amb els cementiris de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Tiana, el Prat de Llobregat i Viladecans (Barcelona), a causa del augment de l'assistència amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

En un comunicat l'EMT ha recomanat la utilització del transport públic per arribar als cementiris i contribuir així a la mobilitat sostenible, ja que els reforços s'aplicaran els dies 30 i 31 d'octubre, i l'1 de novembre, segons ha informat EMT.

Per arribar al cementiri nou de Badalona, els autobusos que sortiran des Artigues, el barri de la Salut, Sistrells i Llefià ampliaran el seu horari de 8 a 19 hores -excepte l'últim que acabarà a les 18.20 hores-.

A la localitat de Santa Coloma de Gramenet s'habilitarà un autobús de 8 a 18 hores durant els tres dies de la festivitat i un altre des de Montcada i Reixac durant la jornada del dissabte de 8.35 a 18.35 hores.

El desplaçament al cementiri de Viladecans pot fer a través de dos autobusos amb freqüència horària -el que té com a sortida Riera de Sant Llorenç des de les 11 hores, i el que surt de Can Palmer des de les 10.30 -, mentre que el del Prat comptarà amb un vehicle que sortirà de Can Palmer des de les 10.30 durant cada hora

La línia urbana SF2 de Sant Feliu de Llobregat -que no funciona normalment els festius- s'habilitarà durant el 31 d'octubre i l'1 de novembre de 8.30 a 20 hores. El servei especial al cementiri de Tiana només funcionarà durant el matí del dilluns de 9 a 14 hores.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios