www.diariocritico.com
Els candidats celebren la castanyada en família i se'n obliden de la moda forània del Halloween

Els candidats celebren la castanyada en família i se'n obliden de la moda forània del Halloween

domingo 31 de octubre de 2010, 12:13h

Els candidats a la Presidència de la Generalitat secunden la tradició aquest 31 d'octubre i celebraran la Castanyada com marca el costum, i obviaran Halloween. Així ho han confirmat a Europa Press des de les sis candidatures amb representació parlamentària.

   Malgrat que en els últims temps les carabasses i les disfresses de monstres, fantasmes i personatges de terror s'imposen a la simpàtica castanyera, sobretot entre els més joves, els candidats continuen la tradició, i menjaran panellets, castanyes i moniatos juntament amb familiars i amics.

   Així ho farà a casa seva de Sant Just Desvern (Barcelona) juntament a la seva dona i els seus fills el president de la Generalitat i candidat del PSC a la reelecció, José Montilla. Per la seva part, el cap de llista de CiU, Artur Mas, celebrarà aquesta festivitat amb uns amics a Vilassar (Barcelona).

   El president d'ERC, Joan Puigcercós, té previst fer un alt en la seva intensa agenda de precampanya electoral per fer la Castanyada en família, i es desplaçarà amb la seva dona i els seus fills fins a Santa Maria d'Oló (Barcelona).

   La candidata popular, Alicia Sánchez-Camacho, ha fet la Castanyada aquest divendres amb el seu fill Manuel al col·legi on estudia al costat dels seus companys de classe, i aquest dissabte ho ha fet en un acte organitzat amb militants i simpatitzants a Castelldefels (Barcelona).

   Alhora, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, descansarà de la seva activitat política el dia de la Castanyada, en què no té previst fer cap festa en especial, sinó que aprofitarà per gaudir de la seva família i estar amb el seu fill petit a la seva ciutat, Barcelona. També celebra aquesta festivitat amb la família i amics el candidat de C's, Albert Rivera.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios