www.diariocritico.com

Expansió de la firma catalana

Abertis obre el seu parc logístic a Santiago de Xile

En el seu desenvolupament podria arribar a albergar fins 335.000 metres quadrats de naus

martes 23 de noviembre de 2010, 17:51h

La subsecretària de Transports del Govern de Xile, Glòria Hutt Hesse, i el president d'Abertis, Salvador Alemany, han inaugurat el Abertis Logisticspark Santiago, el parc logístic que desenvolupa el grup a Santiago de Xile, segons ha informat la companyia.

El parc logístic ha iniciat les seves operacions amb la signatura de quatre contractes de lloguer amb Ceva Logistics Xile i APL Logistics, de 7.500 metres quadrats de superfície cada un, i amb Sony i Paccar, de 2.500 metres quadrats cada un. Aquests quatre acords suposen l'arrendament de la totalitat de la primera fase del parc, de 20.000 metres quadrats de superfície, que arriba així al 100% de la seva ocupació.

Tant Ceva Logistics com APL Logistics són operadors logístics d'àmbit internacional. Des Abertis Logisticspark Santiago, Ceva Logistics durà a terme serveis d'emmagatzematge i distribució per a la marca Natura, empresa de cosmètica i perfumeria d'origen brasiler líder a Amèrica Llatina, mentre que APL proveirà als seus clients a Xile.

Per la seva banda, Sony i Paccar dedicaran l'espai llogat a l'emmagatzematge de productes d'alta tecnologia per al sector retail, en el primer cas, i de la indústria automotriu, en el segon.

El parc té una superfície total de 63 hectàrees i en el seu desenvolupament podria arribar a albergar fins 335.000 metres quadrats de naus i 15.000 metres quadrats de serveis complementaris. En el desenvolupament de la seva primera etapa, ha generat prop de 250 llocs de treball.

Aquest projecte és el primer a Amèrica Llatina d'Abertis Logística, la unitat de negoci del grup dedicada a la promoció, desenvolupament, gestió i explotació de parcs logístics.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios