www.diariocritico.com

Amb amortitzacions de 3,8 milions

La transformadora de fruita Indulleida, obté un benefici d'un milió d'euros en la campanya 2009-2010

El 'cash flow' de la firma supera els 4,8 milions d'euros

lunes 29 de noviembre de 2010, 17:12h

La transformadora de fruita Indulleida, amb seu a Alguaire (Lleida), ha obtingut en la campanya 2009-2010 un benefici d'un milió d'euros, amb unes amortitzacions de 3,8 milions, ha informat aquest dilluns la companyia en un comunicat.

El 'cash flow' de l'empresa transformadora de fruites i hortalisses supera els 4,8 milions d'euros, segons l'empresa, que ha celebrat la Junta General d'Accionistes on ha aprovat els resultats i la gestió de l'exercici.

Indulleida, reconeguda el 2009 com a Associació d'Organització de Productors (AOP), ha obtingut la qualificació de AOP transnacional, per la incorporació a l'associació de cooperatives franceses, també accionistes d'Indulleida.

El consell d'administració també ha informat a la junta de la recent operació de nova compra d'accions de la també transformadora de fruites i hortalisses Zufrisa, que elabora sucs i purés de fruita a Calatorao (Saragossa).

Els dirigents de la companyia també han valorat molt positivament la col·laboració de l'empresa amb el Banc d'Aliments en l'elaboració de sucs per a la seva distribució gratuïta.

Durant l'última campanya, set noves cooperatives i empreses productores, i proveïdores habituals de l'empresa han entrat en l'accionariat d'Indulleida, uns socis que li aporten uns 10 milions de quilos de fruites i hortalisses cada any per a la seva transformació.

SCA Santa Maria de la Rábida (Palos de la Frontera), SCA Moguer Bressol de Platero (Moguer), i Comercial Agrícola La Rábida, SAT (Palos de la Frontera) són tres dels nous accionistes especialitzats en maduixot.

La SC Agrària Verge de l'Oliva SCL (Egea de los Caballeros) produeix tomàquet i Montfruits Export (Santa Barbara) i Ebre SAT (Amposta) aporta habitualment cítrics com taronges i clementines. Unió Corporació Alimentària (Reus), especialista en most de raïm, ha estat la setena nova accionista. La Junta General d'Accionistes també ha renovat aquest dilluns el consell que continua presidint Josep Maria Vendrell.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios