www.diariocritico.com

Acord de col·laboració

Grifols s'alia amb Novartis per a reforçar la seva presència al mercat nord-americà

El 80 per cent de la sang per transfusions d'aquell país és testada amb tecnologia de la firma catalana

martes 22 de febrero de 2011, 15:43h

Grifols ha signat un acord de col·laboració a llarg termini amb la divisió de diagnòstic de Novartis perquè aquesta comercialitzi als Estats Units alguns dels principals productes de diagnòstic per immunohematologia del grup català, a mesura que es vagin obtenint les autoritzacions.

En un comunicat, Grífols ha afirmat que l'acord amb Novartis contribuirà a reforçar la seva posició en el mercat nord-americà, ja que actualment més del 80% de la sang per a transfusions als Estats Units és testada amb els sistemes d'aquesta companyia.

L'acord de comercialització incorpora els instruments de Grifols a la gamma de productes que Novartis ofereix als bancs de sang i centres de transfusió dels hospitals.

El director general de Diagnostic Grifols, Oriol Duñach, ha afirmat que la col·laboració amb Novartis servirà perquè els laboratoris d'immunohematologia "disposin de les últimes tecnologies i els més alts estàndards de qualitat, per tal de millorar la seguretat en les transfusions de sang ".

L'acord es produeix després de la finalització de les noves instal·lacions de Medion Grifols a Suïssa, destinades a la fabricació de reactius per a la determinació ràpida de grups sanguinis.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios