www.diariocritico.com

Confiança en el 2017

Mersin s'emporta els Jocs Mediterranis del 2013 en detriment de Tarragona

El resultat s'ha conegut oficiosament a falta de deu minuts per a les set de la tarda, aproximadament

miércoles 23 de febrero de 2011, 18:59h

La ciutat turca de Mersin acollirà finalment els Jocs Mediterranis de 2013. No han pogut ser per a Tarragona, que optava a acollir-los, després que la ciutat que en principi havia de fer-ho, la grega de Volos, hagués vist com se li retirava l'adjudicació a causa dels problemes econòmics en aquell país.

Tarragona haurà d'esperar a organitzar l'edició del 2017, la divuitena, si es confirmen alguns dels pronòstics que aquests dimecres s'anaven formulant, fins i tot abans que se sabés que l'any 2013 la XVII edició dels Jocs Mediterranis s'adjudicava a Mersin.

Des de les sis de la tarda, nombrós públic s'havia concentrat als carrers de Tarragona a fi de celebrar la possible concessió a la ciutat de la seu dels Jocs Mediterranis a celebrar l'any 2013. A partir d'aquella hora, el veredicte podia caure en qualsevol moment. No ho ha fet fins gairebé una hora més tard, per bé que aproximadament a falta de 10 minuts per a les set de la tarda, les informacions oficioses però amb prou credibilitat per a començar a intuir el pitjor donaven com a guanyadora la ciutat turca.

En aquest ball de candidatures també hi havia una altra ciutat, Trípoli, la capital de Líbia, que hi concorria. Des d'un primer moment, però, ja s'ha donat per descartada arran de les revoltes i la situació inestable a les darreres hores a aquell país.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios