www.diariocritico.com

La 22a edició se celebra del 15 al 19 de setembre

El Mercat de Música Viva de Vic incorpora tres nous espais del Centre l'Atlàntida i un nou escenari a El Sucre

El Mercat de Música Viva de Vic incorpora tres nous espais del Centre l'Atlàntida i un nou escenari a El Sucre

Hi actuen Sidonie, The New Raemon i Solo Muchachito, entre molts d’altres

martes 07 de septiembre de 2010, 17:42h

Més de 100 concerts, entre els quals hi ha els de Sidonie, Beth, Very Pomelo i Solo Muchachito, es podran veure al XXII Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que es farà del 15 al 19 de setembre amb la novetat dels tres escenaris del nou Centre d'Arts Escèniques d'Osona, més conegut com L'Atlàntida.

En una roda de premsa, el secretari de Cultura de la Generalitat, Eduard Voltas, ha assegurat que des de la institució tenen "plena satisfacció" amb el treball que fa aquesta cita musical, ja que no només és un aparador per als artistes catalans sinó que els dóna visibilitat en altres festivals nacionals i internacionals, gràcies a acords de col·laboració.

Es tracta de crear "artistes sense fronteres", segons ha dit el director artístic de l'MMVV, Lluís Puig. A més, el festival és una gran reunió de professionals del sector en el qual l'any passat es van citar 1.200 d'ells, xifra que esperen repetir en aquesta edició.

Sis estrenes de concerts i cinc coproduccions podran veure's en aquest MMVV; la primera, en col·laboració amb el Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, serà el concert inaugural Transversal, a càrrec de Pedro Javier González, Raúl Rodríguez i Trilok Gurtu.

En la programació oficial es compten 75 concerts, com els de La Troba Kung-Fú, Arianna Savall, The New Raemon, Miquel Abras, Xarop de Canya i Quico Pi de la Serra.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios