www.diariocritico.com

Critica a Ramon Tremosa

Miquel Iceta troba preocupant que CiU s'inquieti pel nivell educatiu del país

Miquel Iceta troba preocupant que CiU s'inquieti pel nivell educatiu del país

Pel viceprimer secretari socialista, Ignasi Guardans sí era un eurodiputat convergent "de talla"

miércoles 08 de septiembre de 2010, 14:49h

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha criticat a CiU per "tanta preocupació sobre el nivell educatiu del país" com té. Aquestes paraules les ha pronunciat Iceta en la seva declaració per exigir una rectificació a l'eurodiputat de la federació, Ramon Tremosa, que ha dit que Montilla és el president que li hagués agradat a Franco, arran de la decisió del màxim mandatari de Catalunya de convocar les properes eleccions al Parlament el dia 28 de novembre, coincidint amb el derby Barça-Real Madrid.

Miquel Iceta ha criticat que Tremosa "s'hagi atrevit a comprar el president de la Generalitat amb personatges de la dictadura franquista", i ha recordat que "el president de la Generalitat va lluitar per la democràcia", segurament, confonent aquest terme amb un de ben diferent com és l'antifranquisme, matís prou important si es compta que la lluita de Montilla tenia caires maoïstes. Al dirigent del PSC, no li estranya que "a CiU hi hagi tanta preocupació sobre el nivell educatiu del país" ja que "a casa seva tenen problemes seriosos com és el cas de Tremosa".

"Teníem a Europa representant a Convergència gent de la talla d'Ignasi Guardans i ara ens hem de conformar amb Tremosa", ha indicat Iceta, qui ha declarat que amb l'actual eurodiputat de CiU: "Anem a menys, anem a poc". Cal recordar que Ignasi Guardans, ara ja ex militant de CiU va ser substituït per Ramon Tremosa a les llistes convergents per al Parlament Europeu. Guardans, titllat per alguns sectors com a nacionalista de perfil baix -de fet, ell mateix es va encarregar de donar arguments a qui així pensa tot advertint dels perills, inexistents a hores d'ara, del "totalitarisme nacionalista- va acceptar la decissió entre renecs. Poc després, fitxava pel gabinet de l'actual ministra de Cultura Àngeles González-Sinde.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios