www.diariocritico.com

Mostra cinematogràfica dirigida a nens i nenes de 2 a 12 anys

La tercera edició del Meu Primer Festival a Barcelona es fa gran i multiplica les seves propostes

La tercera edició del Meu Primer Festival a Barcelona es fa gran i multiplica les seves propostes

Aquesta iniciativa tindrà lloc des d'aquest dissabte fins al 28 de novembre

viernes 19 de noviembre de 2010, 17:53h

El Meu Petit Festival, una mostra cinematogràfica dirigida a nens i nenes de 2 a 12 anys, presenta la seva tercera edició a Barcelona amb més projeccions, nous espais i França com a país convidat.

Aquesta iniciativa, que tindrà lloc des d'aquest dissabte fins al 28 de novembre, projecta creacions audiovisuals de tot el món amb l'objectiu d'entretenir, educar, estimular la imaginació i despertar l'esperit crític dels més petits. Entre setmana, el festival està dirigit a les escoles, i els caps de setmana a un públic més familiar.

Amb motiu de la participació de França com a país convidat, les sessions d'animació francesa i alguns dels tallers tindran lloc a l'Institut Francès de Barcelona. S'estrenarà, per exemple, 'La Mia i el Mingu', projecció que comptarà amb la presència d'un dels seus creadors, Benoît Razy.

A l'Institut Francès es realitzarà un taller d'ombres xineses, un de mímica - que pretén potenciar les facultats gestuals dels nens basant-se en el llenguatge cinematogràfic - i una xerrada sobre la tècnica d'animació 'stop-motion'.

A més, una part de la programació es realitzarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i en col.laboració amb el Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa. Es mantenen els dos espais habituals del festival, els cinemes Verdi Park i la Filmoteca de Catalunya.

El Meu Primer Festival està impulsat i coordinat per l'Associació Cultural MODIband, entitat organitzadora dels cicles de cinema a la fresca 'Sala Montjuïc'.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios