www.diariocritico.com

Montilla i Vilajoana no s'entrevistaran

Els portaveus parlamentaris de les formacions negociadores de la proposta per a reformar el Constitucional es reuniran dimecres

Els contactes els van iniciar Laia Bonet i Franecsc Homs el dia 4 d'aquest mes

lunes 10 de mayo de 2010, 17:48h

Els portaveus dels grups parlamentaris que negocien la proposta catalana per canviar la llei del Tribunal Constitucional a fi de defensar l'Estatut es reuniran demà passat dimecres. D'altra banda, tot sembla indicar que no es produirà la reunió entre el portaveu de CiU al Senat, Jordi Vilajoana, i el president de la Generalitat, José Montilla. Aquest, avui s'ha posat en contacte amb els líders de la resta de formacions que recolzen les reformes a l'Alt Tribunal per pactar la trobada, aprofitant el ple del Parlament català. Artur Mas per part de CiU; Joan Puigcercós, com a president d'ERC; i Joan Saura, d'IC-V, s'han avingut a la proposta.

Els contactes per arribar a aquesta reunió van començar el dia 4 de maig , amb una primera aproximació entre la responsable de Desenvolupament Estatutari del PSC, Laia Bonet, i el diputat de CiU Francesc Homs, a les quals es va afegir posteriormentel portaveu parlamentari dels socialistes, Miquel Iceta.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios