www.diariocritico.com

Forma part de la futura línia Barcelona-París

El TAV que ha d'enllaçar Figueres i Perpinyà funcionarà a partir del 12 de desembre

L'estalvi de temps serà en alguns casos de 50 minuts

jueves 02 de septiembre de 2010, 19:07h

El Tren d'Alta Velocitat (TAV) entre Figueres i Perpinyà entrarà en funcionament el proper 12 de desembre, segons ha comunicat aquest dijous Jean-François Roverato, president de la societat francesa Eiffage, encarregada de la construcció de la línia ferroviària conjuntament amb el grup espanyol ACS Dragados.

La inauguració d'aquest tram transfronterer del TAV entre l'Alt Empordà i el Roselló, que forma part de la futura línia d'alta velocitat entre Barcelona i París, es desenvoluparà amb la presència del president de la SNCF, Guillaume Pepy, entre d'altres personalitats. Les obres d'aquest tram entre Perpinyà i Figueres, de 44,4 quilòmetres i amb el túnel del Pertús, es van acabar l'any 2008.

Els viatgers que circulin entre Perpinyà i Barcelona guanyaran uns 50 minuts de temps, tot i que a partir de Figueres i en direcció sud hauran de canviar de tren i fer servir un comboi tradicional de mitja distància o regional amb velocitat clàssica. Entre Perpinyà i Figueres circularan dos combois diaris.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios