www.diariocritico.com

Com a Collboni, també li fallen els enllaços

Miquel Iceta perd els nervis i els arguments davant les enquestes que asseguren la victòria de CiU

Miquel Iceta perd els nervis i els arguments davant les enquestes que asseguren la victòria de CiU

Tampoc és possible llegir les entrades relatives a altres temes

lunes 27 de septiembre de 2010, 04:28h

El viceprimer secretari del PSC, altrament dit Partit dels Socialistes de Catalunya, sembla que perd els nervis davant l'evidència, cada cop més clara, de que en les properes eleccions al Parlament de Catalunya la seva formació restarà a la bancada de l'oposició davant una CiU guanyadora. Per això, en el comentari del seu bloc de diumenge -i tenint en compte que el neguit d'Iceta ve arran d'una enquesta publicada al mateix dia en un diari com El País, poc procliu a donar aire als enemics del socialisme-, ofereix la possibilitat de lincar amb articles o entrevistes on s'avisa del què des de posicions properes a ell suposa el perill del retorn del nacionalisme al Govern del país. El que passa és que la voluntat d'adoctrinament només es queda en l'enunciat perquè la gran majoria d'enllaços donen 'error' com a resultat quan un es proposa accedir-hi. Deu ser aquest un nou episodi del què podríem anomenar imperícia socialista davant les noves tecnologies -potser paral·lela a la capacitat d'aquesta formació d'aplicar les polítiques que, des de ja fa anys, necessita Catalunya- que vindria a complementar el que ja Diariocrítico de Catalunya va detectar -i que encara no ha estat arranjat- a la web del director de campanya del partit d'Iceta, Jaume Collboni.

Comença Miquel Iceta, demagògic, el seu comentari recordant el discurs del president de la Generalitat, José Montilla, a la inauguració de la temporada del Teatre Romea. Si es pogués llegir des del bloc del viceprimer secretari dels socialistes catalans, hom podria calibrar si el que diu Montilla "constitueix tota una lliçó pels que des de la ignorància o la mala fe es dediquen de forma permanent" a desqualificar-lo. A ell i al "seu compromís amb Catalunya". Com que no es pot, sempre es poden recordar determinades actituds -a bastament evocades en aquest diari- quan era ministre d'Indústria o alguns posicionaments restrictius pel que fa l'avença de la nació catalana en l'assoliment dels seus drets.

Segueix el viceprimer secretari socialista transitant pels camins impossibles de la contesta empírica a la dada d'El País i és aquí quan recorre al comentari subjectiu que creu que el pot afavorir. Novament, sense que el lector s'en pugui fer cinc cèntims -"Oops!, contesta l'enllaç- tant sigui en el cas de dos articles com el el de sengles entrevistes.

Com si de guardar-se les espatlles es tractés, Iceta passa a l'atac i ens explica allò que, segons el seu punt de vista, ha fet bé el tripartit. També hi ha enllaços aquí i, fins i tot alguns funcionen.

Ja després s'endinsa en temes de l'actualitat general -vaga, 'xenòfobs' francesos i 'peperos', braus i correbous...-, recolzant-se en articulistes ja siguin espanyols, catalans o de la resta del món. Sempre això sí -i amb l'excepció, com si de posar una nota de color es tractés, d'Andreu Mas-Colell, i d'algun altre cas- de posicions prou coincidents amb les seves i les de la seva formació. Això sí, mantenint la impossibilitat d'obrir-ne els enllaços. Com li passa a Jaume Collboni amb el que porta el seu nom.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios